Suomiretken LIVE-lähetykset alkavat Instagramissa 17.5. klo 20:00!

Kuluva koronakevät on ollut haastava ja pysäyttävä. Muutosten tuulten puhaltaessa on kuitenkin ollut ilo nähdä, miten kekseliäitä ihmiset ovat olleet ja miten paljon tapahtumia ja konsertteja on siirretty verkkoon. Niin tekee myös vuonna 2014 perustamani ja sittemmin lähes 57 000 seuraajaa kerännyt @suomiretki.

@suomiretki-LIVET alkavat sunnuntaina 17.5. klo 20:00, kun estardille eli puhelimen jaetulle näytölle ilmestyy lahjakas ja ihana, charmantti Kim Öhman. Kim opastaa meidät filmikuvauksen saloihin ja alkeisiin vastaamalla hänelle lähetettyihin kysymyksiin, joita ovat esimerkiksi:

Miten harrastuksen voisi aloittaa / Mitä vanhaa filmikameraa ostaessa kannattaa huomioida / Millainen kalusto Kimillä on käytössä / Miten valita oikeanlainen filmi / Mistä filmiä kannattaa tilata / Entä missä filmit kannattaa kehittää / Mistä löytää objektiiveja / Kun on vain yksi mahdollisuus, miten maksimoida oma onnistumisprosentti?

 

Kim

 

Kesän yli kestävä virtuaalinen Road Show vie meidät tapaamaan monenlaisia retkeilijöitä, luonnossa liikkujia, valokuvaajia ja muita harrastajia.

Kimin jälkeen esiintyjiksi ovat tällä hetkellä lupautuneet:
Ahlman, luonto-opas koulutus / to 21.5. klo 19:00
★ Antti Huttunen, Retkipaikka: Wine in the Woods / ke 27.5. klo 20:00
Bettina Jansson, eräopaskoulutus / tulossa
Sanna Kalmari, esteetön retkeily / tulossa
Harri Tarvainen, koiran kanssa retkeily ja luontokuvaus / tulossa
Eva Kiviranta, pitkät vaellukset Suomessa / tulossa
Ossi Määttä, kevytretkeily / tulossa
Timo Oksanen, revontulikuvaus / tulossa
Joppe Ranta, varusteiden huolto / tulossa
Tomi Paajanen, pyörämatkailu / tulossa

Lista jatkuu ja täydentyy koko ajan, ja ehdotuksia voi lähettää @suomiretki-tilin viestiboksin kautta. Löydät kaikki esiintymiset kootusti tältä sivulta.

Su 17.5. klo 20:00: Kim Öhman ja filmikuvaus

filmikuvaus

Palkittu valokuvaaja, Kim Öhman toimii Sigma Lenses Ambassadorina ja opettajana Helsinki Design Schoolissa. Ihastu myös miehen matkapäiväkirjaan, jossa seikkaillaan auton kanssa ympäri Pohjoismaita.

 

Kim