2500 kilometriä takana ja matka jatkuu

On ollut pitkiä ja vehreitä peltoja, laiduntavia lehmiä ja hymyileviä lampaita, kylmää mandariinijuomaa, lähes 30 kilometrin verran tunnelia, sumuisia vuoria, Slovenian Bohinjn upea vuoristojärvi ja sen kivinen ranta lähes omassa käytössä.

Retkikeittimellä kiehautettua kahvia, ja niin turkoosia vettä, että pitää hieraista silmiään ja siltikin olen varma, että näkö tekee tepposet.

Tepposet. Kaikki on ollut niin hienoa ja maisemat niin upeita, että joudun koettujen muistojen ja otettujen valokuvien avulla vakuuttelemaan itselleni: kyllä, me koimme tuon kaiken.

 

EuroTrip-76

EuroTrip-75

EuroTrip-332

Ice Cave in Austria

EuroTrip-270

EuroTrip-292

 

Ja vielä ovat komeimmat Alpit, upea Como-järvi ja vuoristomajakkansa, Moselin utuinen viinilaakso, Euroopan suurin vesiputous sekä monta lämmintä ja unohtumatonta kesäyötä näkemättä. Ranskasta, Luxemburgista, Belgiasta ja tulppaanien Alankomaista puhumattakaan.

 

EuroTrip-112

EuroTrip-17

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center