Choose to be optimistic, it feels better.
~ Dalai Lama

Entä jos vain rakastuisi kesään aivan sydämensä pohjasta, rakastuisi elämään aivan sydämensä pohjasta. Viettäisi kaiken mahdollisen ajan ulkona, kinttupoluilla, puistoissa, merenrannassa, perhokalastaen, Nuuksiossa, laavussa, teltassa ja autossa matkalla pohjoiseen kera hullunkuristen ystävien, jotka nauravat ja painivat ja laittavat kahvia avotulella ja perunat trangialla.

Entä jos ottaisi niin paljon valokuvia, että muistikortista ja koneesta loppuisi muisti. Sitten tekisi asioita vähintäänkin yhtä paljon lisää mutta keräisi muistot talteen mieleensä, jotta muistaisi ne vielä vuosienkin päästä.

Entä jos kulkisi pitkiä lenkkejä metsässä, pellonreunassa, järven rannalla, viettäisi aikaa itsensä mutta myös ystäviensä kanssa, ei valittaisi, keräisi heinän suupieleensä ja hymyilisi vastaantulijalle niin että poskipäitä pakottaa.

Entä jos jättäisi alun sanomatta ja kaiken jossittelematta ja vain tekisi juuri sitä mitä haluaa, unohtaisi murheet ja huolet ja keskittyisi elämään.

IMG_8333 (1)

Mutta niinhän minä olen tehnytkin täällä Töölössä, jonka naapurusto on kuin satumetsä keskellä kauneinta Helsinkiä.

IMG_8288

IMG_8256


Instagram Travel Thursday on joka kuun ensimmäinen torstai vietettävä kansainvälinen matkailutorstai, johon kuka tahansa voi osallistua. Voit jakaa sosiaalisen median kanaviin tai blogiisi #igtravelthursday-sanalle tägättyjä valokuvia. Minut löydät Instagramista nimimerkillä @nellahelsinki sekä @kaukokaipuu.

OSALLISTUMISOHJEET | Jaa matkakuvasi Instagramiin ja/tai Twitteriin hashtagilla #igtravelthursday. Mikäli haluat osallistua tempaukseen matkailuaiheisella blogikirjoituksella, toimi näin: 1) kirjoita matkailuun liittyvä blogiartikkeli, 2) linkkaa blogiartikkelista vähintään yhden järjestäjän sivulle (Destination Unknown, Veera Bianca, Kaukokaipuu), 3) kerro postauksen lopussa lyhyesti mikä IGTT on; voit tarvittaessa hyödyntää tätä kappaletta: “Tämä kirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka järjestävät Suomessa Destination Unknown, Veera Bianca ja Kaukokaipuu”, 5) lisää blogikirjoituksesi url alla olevaan Linky-kokoelmaan, 6) tykkää/kommentoi/jaa/inspiroidu muiden kuvista! Lisäohjeet kampanjasta Sadun blogissa.


Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center