“Autumn is my spring!” ~ August Strindberg

InstagramTravelThursday-syksy1

[dropcap]L[/dropcap]ienee totta jokaisen lumilautailijan ja laskettelijan mielestä. Siispä vielä toiset syksyiset kuvaterveiset ennen ensilumia Sipoonkorvesta, Hauholta ja Ylä-Malmilta – en vaan saa tarpeekseni tästä vuodenajasta ja sen värikirjosta. Lieneekö pitkä ja lämmin syksy syy siihen, miksi puut hehkuvat viime vuotta upeammissa väreissä? Olen varma, että vaahterat ovat punaisempia kuin aiemmin ja että keltaisia lehtiä on enemmän kuin koskaan ennen. Kuka muu on samaa mieltä? Varmasti moni, sillä saan ihastella joka päivä oman Instagram-feedini syyskuvia, joita te kaikki kilvan jaatte. Ihanaa! Tässä siis otteita syksystä vol.2, nämä aiemmat kuvat varmasti muistattekin.

InstagramTravelThursday-syksy2

“The season for enjoying the fullness of life — partaking of the harvest, sharing the harvest with others, 
and reinvesting and saving portions of the harvest for yet another season of growth.”

~ Denis Waitley

InstagramTravelThursday-syksy4

“Every leaf speaks bliss to me, fluttering from the autumn tree.”

~ Emily Bronte

InstagramTravelThursday-syksy3

Eikä tietenkään sovi unohtaa tätä syysvideota.

InstagramTravelThursday-syksy5

[separator]

Ja nyt on sinun vuorosi! Tästä päivästä eteenpäin seuraavan viikon aika, ensi torstaihin saakka, voit kirjoittaa oman ”Instagram ja matkailu” -aiheisen postauksen ja linkata sen kenen tahansa meistä järjestäjistä (Destination Unknown, Running With With Horses tai meikän Kaukokaipuu)sivun alareunassa olevaan Linky-widgettiin. Tähän widgettiin kerätään siis kaikki ko. viikon blogipostaukset. Ei muuta, kuin omat kuvat ja tarinat jakoon!

Ohjeet bloggaajille: 1. Käy lisäämässä linkki omaan Instagram-tiliisi Destination Unknown-blogin sivuilla. 2. Kirjoita uusi blogi-postaus liittyen aiheeseen ”Instagram ja matkailu”. 3. Mainitse postauksessa ainakin yksi järjestäjistä (Destination Unknown/Running With Wild Horses/Kaukokaipuu), ja linkitä hänen sivuilleen. 4. Käy lisäämässä linkki ”Instagram ja matkailu” – aiheiseen postaukseesi yhdellä järjestäjien sivuista (sama linkki löytyy meidän kaikkien kolmen blogipostauksesta). 5. Käytä #IGTravelThursday tunnistetta sosiaalisessa mediassa (Instagram, Twitter, Facebook) 6. Share the love! Tutustu muiden osallistujien kirjoituksiin, kommentoi, jaa ja nauti.


');

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center