nellahelsinki

[dropcap]S[/dropcap]en jälkeen, kun kuvapäiväkirjana tunnettu Instagram lanseerasi käyttäjilleen selaimessa toimivan profiilisivun, en ole keksinyt helpompaa tai nopeampaa tapaa jakaa reissukuvia ja maksimissaan 15 sekunnin videopätkiä, kuten esimerkiksi nämä Coney Island / Atlantic City / 5ptz / Pride, tien päältä. Meikäläisenkään profiilisivun tsekkailu ei vaadi kirjautumista, ja kuvapäiväkirja toimii missä tahansa selaimessa.

Olen siis syystäkin aivan mielettömän innoissani tullessani kutsutuksi yhdeksi Instagram Travel Thursdayn järjestäjistä Suomessa, koko homman saadessa alkunsa online-lehti Skimbaco Lifestylen perustajan, Twitterissäkin yli 30k seuraajasta nauttivan Katja Presnalin mainiosta ideasta. Suomessa projektin vetovastuu on Destination Unknowin Sadulla, yhdellä suosikkibloggaajistani. Meistä kolmas on myöskin Rantapallossa bloggaava ja etenkin Aasiaan erikoistunut Running With Wild Horses -blogin kaunotar Veera.

insta1

[dropcap]I[/dropcap]nstagram Travel Thursday on siis viikottainen kokoelma blogipostauksia, ja tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana. Kaikki bloggaajat ja somen käyttäjät voivat osallistua mukaan haasteeseen, ohjeet löytyvät Sadun blogista. Eli kirjoita Instagram-kuvalla varustettu blogipostaus ja jaa se kanssamme torstaina, tai tägää kuvasi Twitterissä ja Instagramissa sanalle #IGTravelThursday.

Mitä bloggaajat tästä hyötyvät? Tutustuttuani viime viikolla maailmalla lanseerattuun projektiin, olen bongannut jo usean mielenkiintoisen matkablogin ja matkailupainotteisen Instagram-tilin, joita olen tietenkin alkanut seuramaan. Ja kun tähän lähtee mukaan, voi olla varma, että myös joku uusi ihminen löytää sinut ja juuri sinun blogisi. Tutustu siis myös ulkomaalaisiin järjestäjiin Skimbacon sivustolla. Torstaina näet, minne voit linkata kirjoittamasi blogipostauksen. Minä puolestani haastan teidät kaikki mukaan hauskaan yhteispyräykseen, sillä olen varma, että siellä ruudun takana on kiinnostavia blogeja ja Instagram-tilejä, joista minä en ole vielä kuullut.

Pysykää siis kuulolla tulevana torstaina!

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center