Mitä mainiointa Instagram Travel Thursday -tempauksen suomalaista syntymäpäivää!

Kuten eilisessä postauksessa mainitsin, Instagram Travel Thursday -tempausta vietetään tänään ensimmäistä kertaa Suomessa. Ja tästä päivästä eteenpäin vuoden jokaisena torstaina. Maailmanlaajuisesti. Mahtavaa! Tempauksen tarkoituksena on tuoda esiin Instagramin vahvuus helppona ja nopeana tapana jakaa omia reissukuvia ja -videoita, matkainspiraatioita ja kuulumisia, ja tietenkin tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Meikäläisen löydätte Instagramista, tuttavallisemmin IG:sta, nimimerkillä @nellahimari.

Mikäli Instagram ei ole sinulle vielä tuttu, kurkkaa postauksen alareunaan – sieltä löytyy pieni yleisinfo tästä älypuhelimeen ladattavasta ja selaimessa seurattavasta applikaatiosta. Travel Thursday -idean äitinä toimii nainen lifestyle-lehti Scimbacon takaa, Suomessa tempauksen vetovastuu on matkailualan ekspertillä ja ystävälläni Destination Unknowin Sadulla. Kaukokaipuun ensimmäinen Instagram Travel Thursday -postaus käsittelee suosikkukuviani Amerikan reissulta, jonka aiheuttamasta jetlagista toivutaan vielä.Instagram Travel Thursday

Tässä kolme omaa suosikkiani, joista ensimmäisessä komeilee New York Timesin mukaan nimetty Times Square. Paikkaahan on kutsuttu myös sellaisilla mahtipontisilla nimillä, kuten The Crossroads of the World, The Center of the Universe sekä The Great White Way. Ja täytyyhän se myöntää: paikka oli hieno.

Keskimmäisessä kuvassa esiintyvät äiti ja lapsi olivat yksinkertaisesti niin kaunis näky Crown Heightsin paikkarissa, että meikäläisen oli aivan pakko ikuistaa heidät kuvaksi. Kuten Crown Heightista kirjoitin, alueella asuu paljon värikkäisiin vaatteisiin pukeutuvia karibialaisia. Kolmas kuva onkin sitten Lexington Avenuelta, jolla käytiin shoppailemassa eräänä sateisena päivänä. Öögaa miellyttävät etenkin kuvien keltaiset yksityiskohdat, jotka pysyvät linjassa keskenään.Instagram Travel Thursday

Ja omien suosikkien lisäksi vielä muutamia muita reissukuvia, jotka olen jakanut Instagramissa. Ylin vasemmalta on Atlantic Cityn broadwalkilta, viereinen Diner Manhattanin nurkilta, kolmas ja rivinsä upein Fire Islandin majakka. Neloslinjan päättärillä Utica Avenuella ei paljon länkkäreitä näkynyt, koulubussi bongattiin Brooklynista. Amerikan lippu liehui hurjasti tuulessa, kun hypättiin laivaan kohti Vapaudenpatsasta.Instagram Travel Thursday


Upean Fire Islandin loputon ranta, jolla olimme ainoat turistit. Ainoat! Täällä tavattiin myös suurisilmäinen bambi emoineen sekä englantilaisittain Mermaid’s Purseksi kutsuttu hain muna. Aivan mielettömän upea ilmestys! Alla myös muutamia punaisia ja raffeja detaljejaympäri  Brooklynia, Rockefellerin Top Of The Rockin ja kotimatkan auringonlaskuja unohtamatta.


Instagram Travel Thursday


ig3


Ja nyt on sinun vuorosi! Jaa reissukuvasi Instagramiin tai/ja Twitteriin ja tägää ne sanalla #IGtravelThursday. Mikäli osallistut blogipostauksella, käy kurkkaamassa ohjeet eilisestä postauksestani. Odotan innolla, että pääsen seurailemaan muita kanssamatkustajia ja vaikka juuri sinun kuviasi.

 

Mikä on Instagram? Tiedän, että Kaukokaipuuta lukevat myös vanhemmat ihmiset (terveisiä äidille ja isille!), joten pieni esittely ei liene lainkaan huono vaihtoehto. Instagram on siis sekä älypuhelimessa että nettiselaimessa toimiva kuvapäiväkirjasovellus. Voit siis seurailla Instagram-kuvia, vaikket omistaisi älypuhelinta. Kaukokaipuun kuvat löydät nimimerkillä @nellahelsinki ja pääset kuvapäiväkirjaan klikkaamalla tästä. Jos omistat älypuhelimen, voit ladata Instagramin puheelimeesi Google Playsta tai Android Storesta. Ohjelma ei maksa mitään, mutta sitä ei vielä valitettavasti ole tarjolla Window-puhelimille.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center