Terveisiä kotikaupungistani Hämeenlinnasta, jossa jos kahvi ei ole valmiiksi kuumaa
on se ladattu koneeseen tai termariin.

kuva (39)

kuva (42)

[dropcap]K[/dropcap]otikaupunkireissujen kohokohtiin kuuluu aina sunnuntaisin isosiskon kanssa toteutettu ja jo perinteeksi muodostunut kirpputorikierros. Tyhjin käsin ei Helsinkiin tarvinut palata, sillä löysin aarteita tälläkin kertaa: neuvostoaikainen avaruusteemainen postimerkkikokoelmani sai vahvistusta yhdeksän kaunokaisen verran, mutta entäs nämä CCCP-majakkamerkit? Voi veljet!

kuva (37)

kuva (36)

Iloittavaa oli muutakin: Hämeenlinnan juna-asemalle on tovi sitten ilmestynyt oma Bookcrossing-piste, josta nappasin kotiinpaluumatkalle erinomaista matkaluettavaa. Saattue Murmanskiin on klassikko, jonka olen jo kertaalleen lukenut mutta joka pitää edelleen otteessaan.

kuva (43)

kuva (40)

[dropcap]P[/dropcap]akkasin pikkureppuun myös aina vuoteen 1998 vieviä negatiiveja, joita olen nyt kahden päivän ajan skannannut naapurikirjastossamme. Odottakaa vain, kunhan pääsette lukemaan muistoistani Italian Roomasta, Saariselän vaellukselta kohti Kuikkapäätä ja Pirunporttia sekä sankaritarinoita unohtumattomalta Itä-Euroopan InterRaililta. Negoja on paljon, ja joka ainoan koskaan kuvaamani filmirullan sydän on tallessa. Vaikka paljon pistänkin kiertoon enkä halua säästää mitään turhaa, ovat nämä säilyneet mukanani jokaisesta muutosta ja muutoksesta. Onneksi.

kuva (38)

[separator]

Kuva tahansa voi osallistua! Kirjoita blogipostaus, jonka aiheena on ”Instagram ja matkailu”. Muista mainita postauksessasi vähintään yksi meistä järjestäjistä (Destination Unknown, Running With Wild Horses tai allekirjoittanut) ja lisää blogipostauksesi url tämän ohjeen alta löytyvään Linky-kokoelmaan. Voit osallistua tempaukseen aina seuraavaan viikon torstaihin saakka, jolloin Linky-widget päivittyy uusilla postauksilla. Postaukset jäävät kuitenkin elämään meidän järjestäjien blogeihin, joten niistä on iloa vielä pitkään. Bloggaajien ohjeet löytyvät myös kootusti Sadun blogista: Norjassa tukikohtaansa pitävä hurjapää toimii Instagram Travel Thursdayn virallisena vetäjänä Suomessa, Veeran ja minun edustaessa co-hostaajina. Löydät meidät Instagramista nimimerkeillä @todestinationunknown, @veerabianca sekä @nellahelsinki.

Mikäli et kirjoita blogia, voit osallistua tempaukseen Instagramissa jakamalla kuvasi #IGTravelThursday-hashtagilla.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center