On ihmisiä, moniakin sellaisia, jotka sanovat, etteivät he ymmärrä sitä seikkailun paloa ja levottomuutta, joka alati painaa päälle eikä anna ihmisen olla rauhassa.

Tuo tuollainen lause on samalla kertaa ihan oikea ja väärä, riippuen siitä, mitä seikkailun palon ymmärtämisellä ylipäätään tarkoitetaan.

Kai se palo vaan on aina ollut se voima, joka on pistänyt askeleen toisen eteen ja pakannut rinkan kirjoittajan puolesta silloinkin, kun on joko nukkunut pommiin tai valvonut liian myöhään yöhön vain todetakseen, ettei se lento odota, pitäisi jo olla menossa! Toisaalta jos jossain olen hyvä niin pakkaamisessa, eikä paniikki kyllä sen puolesta iske koskaan. Jo tässä on kilometrejä takana. Ja edessä.

Se sama palo on antanut ihmisten mennä, tulla, palata ja lähteä. Ja siitä Viljami laulaa ihan mahdottoman ihanasti:

Meillä on tahto, meillä eväät, mennäänkö heti eikä ihmetellä enää.
– ♫ Joko lähdetään

Yleensä minä matkustan Finnairin mukana, mutta tällä kertaa Finnair matkustaa minun kanssani. Saan nimittäin kunnian napata sinisten siipien uuden Feel Finnair -nimeä kantavan Instagram-tilin haltuuni pitkälle viikonloppureissulle Ranskan luonnonhelmaan. Tarkoitus ei ole noudattaa minkäänlaista visuaalista brand bookia, vaan voin jakaa reissun juuri sellaisena kuin sen itse koen, näen ja tunnen.

Jaan kuvia toki myös omalle Instagram-tililleni mutta en samoja.

La Garven lisäksi suunnitteilla ovat vaellusretket Pre de Madame Carleen ja upealle Glacier Blanc –jäätikölle, jota odotan malttamattomana. Kuten koko reissua. Joko lähdetään!

  

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center