Yhteistyössä Evoke Natural Goodsin, Suunnon, Salomin ja Petzlin kanssa.

Ollaan autossa matkalla Kolille. Jesse ajaa, Henriikka istuu pelkääjän paikalla. Minä jännitän takapenkillä.

Sanon haasteille harvoin “ei”, enkä sanonut Jukolallekaan. Tuntuu hullulta, että hankikeleillä alkaneet suunnistustreenit huipentuvat huomenna elämäni ensimmäiseen Jukolan viestiin Kolin kansallismaisemissa.

Ympyrä tavallaan sulkeutuu, sillä juoksin näissä samoissa maisemissa elämäni ensimmäisen polkupuolikkaan Vaarojen maratonissa, silloinkin Suunnon ja Salomonin haastamana.

Tällä kertaa voit seurata meidän matkaamme somesta tunnisteella #evokegoesjukola.


EvokegoesLeppävaara-35

EvokegoesLeppävaara-38

EvokegoesLeppävaara-44


Iltarastit ovat tuoneet elämääni aivan uudenlaista iloa luonnossa liikkumisen ja siitä oppimisen kannalta. On ollut mahtavaa saada lisää luottamusta kartanlukuun, maastojen muotojen havainnointiin sekä tietenkin suunnistukseen, jota rakas ukkinikin harrasti.

Se on kuitenkin sen verta verrakas tarina, että ansaitsee kokonaan oman artikkelinsa. Ja sen artikkelin kirjoitan vasta omien kokemusteni jälkeen.


[tg_youtube width=”900″ height=”600″ video_id=”xet8xYx9vLk”]

“Näytät aivan siltä, kuin olisit ryöminyt esiin jostain mättään alta”, nauroi Marko tätä alla olevaa kuvaa katsellessaan.

Minä taas yritin hillitä hihitystäni tämän kuvan julkaistuani, josta Henriikka oli sitä mieltä, että ulkoilutan näkymätöntä koiraa. Oikeasti taidan vain tanssia sateessa, sillä kuten kuvista ja videosta näkyy, kastuimme kaikki läpikotaisin.


EvokeGoesSipoo-47

EvokeGoesSipoo-37


Sateesta huolimatta ilma oli lämmin ja happirikas, eikä varusteiden kastuminen haitannut mitään.

Meillä oli aivan älyttömän hauskaa!


[tg_youtube width=”900″ height=”500″ video_id=”K3hnCciyGkk”]


Evoke goes Jukola tiimissä juoksevat Henriikka, Elina, Hilla, Veera ja Lari sekä Jesse.

Kuvat ja videot: Snou.fiEvokegoesLeppävaara-28(1)

VARUSTELISTA JUKOLAN VIESTIIN (PE-SU)

Jatkuva tapaturmavakuutus, Devoldin merinovillainen kerrasto, muutamat parit juoksusukkia, alusvaatteet, pitkät juoksutrikoot*, 2 x tekninen pitkähihainen*, fleece, Arcteryxin taukotakki, kuoritakki ja kuorihousut, juoksutakki*, 2L juomareppu, S-LAB Speed -kisakengät, Speed Cross 3 -retkilenkkarit, uikkarit, Petzl NAO+ -otsalamppu*, Suunto Spartan -juoksukello*, kompassi* ja karttamuovit.

Majoitumme tiimiteltassa kisa-alueella, minkä vuoksi pakkasin mukaan myös kolmen vuodenajan makuupussin, retkipatjan ja foam-alustan, retkityynyn sekä vedenpitävän tarpin maan ja retkipatjan väliin. Fjellun 35L pikkurinkkaan mahtuvat myös tarvittavat laturit, piuhat, vara-akut ja hygieniasetti.

* merkityt tuotteet on sponsoroitu suunnistushaasteen tiimoilta.


nellan-varusteet

Kohta mennään!


Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center