Tiedän parhaan reseptin matkakuumeen nostattamiseen: tapaa muita kanssabloggaajia.

[dropcap]N[/dropcap]ew Yorkin TJ on tasan kaksi viikkoa, ja fiilis on katossa kiitos Man Versus Foodin sekä Anthony Bourdainin. TripAdvisorin karttasovellukseen on tallennettu jo ties kuinka monta hodari-, hampurilais- ja BBQ-mestaa, ja NYKin muut vinkit ovat korvan takana viimeisimmästä blogimiitistä. Tämä oli jo kolmas kerta, kun nostettiin maljoja yhdessä meidän reissaajien kesken – ensimmäisestä istunnostahan löytyy kuvia täältä. Ja  hei, mikäli juuri sinä kirjoitat matkablogia ja toivoisit mukaan seuraaviin illanistujaisiin, pistä allekirjoittaneelle meiliä.

Siispä kiitokset kauniit, kaunokaiset. Paikalla oli taas kerran yksi valokuvaamiseen taipuva komistus, omani kun ei valitettavasti päässy paikalle. Oli aivan mahtavaa nähdä teitä kaikkia – Inka, Kea, Pingviinimatkalaiset, Ulla, Mirka ja Leena – pitkästä aikaa! Muistakaa, että tänne saa heitellä niitä NYKin vinkkejä niin paljon kun ikinä kehtaatte.

blogimiitti_vol3_8

blogimiitti_vol3_12

blogimiitti_vol3_7

blogimiitti_vol3_4

blogimiitti_vol3_10

blogimiitti_vol3_9

blogimiitti_vol3_5

blogimiitti_vol3_1

blogimiitti_vol3_2

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center