Klaus K Hotel Livingroom_reception view

Kesällä 2013 Suomeen rantautuneeseen Instagram Travel Thursday -tempaukseen osallistui viime vuonna yhteensä 47 bloggaajaa 322 blogipostauksella – osa kerran, osa usein ja osa joka kerta, ja meininki jatkuu vähintäänkin yhtä huikeana. Vuosi 2014 potkaistaan käyntiin yhtä vauhdikkaasti: Ystäväni totesi, että tammikuu on kuin yksi pitkä maanantai mutta täällä tuumataan, että onhan se nyt ennemmin kuin yksi pitkä ja matkailuntäytteinen torstai!

Tulevien Matka 14 -messujen ja muiden alan tapaamisten lisäksi myös me IGTT-tempauksen takana hääräävät ladyt, eli KatjaSatu, Veera sekä allekirjoittanut, haluamme järjestää teille bloggaajille jotain mukavaa. Tämä kutsu on siis tarkoitettu vain bloggaajille, lukijamääriin ja genreen katsomatta. IGTT-tempaukseen aiemmin osallistuneet bloggaajat saivat ansaitun varaslähdön ilmoittautumiseen, ja lomake on nyt avoinna kaikille muillekin kirjoittajille.

Mikäli bloggaat, olisi aivan mahtavaa tavata juuri sinut designhotelli Klaus K:ssa rennon illanvieton merkeissä, matkamessuviikon torstaina 16.1.2014 klo 19:00.


Klaus K Hotel Livingroom_view

Ohjelmassa on tutustumista stadin ainoan perheomisteisen hotellin toimintaan sekä verkostoitumista ja inspiroitumista muiden bloggaajien kanssa. LIVING ROOM wine -tiloissa on tarjolla pientä purtavaa ja nostamme tietenkin maljat seikkailujen vuodelle 2014 sekä tämän vuoden torstai-ilotteluille eli koko IGTT:lle. Pääset myös tutustumaan tempauksen äitihahmoon sekä aivan mielettömään some- ja matkailualan inspiraattoriin Katja Presnaliin, ja myös meidän Suomen kolmikko on paikalla. Happy Hour jatkuu LIVING ROOM wine –tiloissamme aina klo 21:00 asti.

Ilmoittaudu mukaan oheisen lomakkeen kautta tai Eventbrite-sivustolla. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Nähdään pian!

Kuvat: Klaus K

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center