Traveling with Suunto Amibt2 S White | 2013

Olisittepa nähneet reaktioni, kun unisena – ja varmana siitä, ettei vielä tarvitse nousta – katsoin aamuyhdeksää näyttävää maailmanaikaa Singaporessa.

Kun tajuaa nukkuneensa omasta aikataulustaan lahjakkaasti pommiin ja päivän tärkeimmälle aterialle eli aamupalalle jää vain tunnin mentävä rako, tai siis niin kauan kun aamutoimien jälkeen liikenee, saan Niken nyssäkän ja kamerakamat pakattua sekä itseni edes jotenkin järkevän näköiseksi kymmenessä minuutissa. Inhoan kiirettä yli kaiken.

Gardens by the Bay | Singapore | 2013

Gardens by the Bay | Singapore | 2013

Gardens by the Bay | Singapore | 2013

IMGardens by the Bay | Singapore | 2013G_4010

Selvisin siis kunnialla jetlagin kiusanteosta ja aamiaisellekin jäi kaikesta panikoimisesta huolimatta kolme varttia. Oma vika: Mitäs menin sanomaan ääneen olevani a) aamuihminen, b) nukkuvani todella harvoin pommiin, c) “jetlagi ei tunnu tällä reissulla vaikuttavan.” Ei muistella sitä, että saavun Helsinki-Vantaalle tiistaina aamukuudelta ja paahdan reippaana tyttönä suoraan duuniin. Tänään on reissun viimeinen ilta, olen juuri päässyt kiinni paikalliseen aikaan ja huomenna siitä repäistään irti. Mutta en valita, sillä matka on ollut kokonaisuudessaan aivan huikea.

Puhumattakaan tänään vierailemastamme Gardens of the Bay -puutarhoista. Rakastan kukkia, ja mikäli en olisi valmistunut teolliseksi muotoilijaksi olisin tahtonut puutarhuriksi tai floristiksi.

ION Food Hall | singaporean food | Singapore | 2013

Tämän päivän ohjelma oli siis onneksi varsin leppoisa; puutarhojen jälkeen suuntasimme Annan ja Julian kanssa kohti ION Food Hall -ruokataivasta, jossa nautin aivan mainiosta ja meikäläisen makuun sopivan tulisesta kalakeitosta sekä tuorepuristetusta omena-inkivääri-mehusta, joka on ehdottomasti uusi suosikkini.

Lounaan jälkeen meillä oli ruhtinaallisesti aikaa kierrellä missä mieli teki, ja seitsemältä suuntasimme kohti Singaporen eläintarhaa sekä Night Safaria, joka oli kaiken kaikkiaan hieno kokemus: jätin kameran kaivamatta repusta ja keskityin ihmettelemään pimeässä metsässä käyskenteleviä eläimiä.

Traveling with Suunto Ambit2 S White

Matka on toteutettu yhteistyössä Singapore Tourism Boardin kanssa.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center