Terveiset ympäri Eurooppaa!

Myöhästyin Instagram Travel Thursdayn aloituksesta melko lahjakkaasti, kiitos mainoskuvausten ja braatvurstimaan pr-illan suunnittelun. Töitä on siis riittänyt, ja pian silläkin saralla kääntyy uusi lehti. Jännittää hyvällä tavalla mutta pelota ei yhtään. Syksyt kun ovat aina näytelleet elämässäni muutosten aikaa – tänäkin vuonna.

Kun duunihommat oli saatu pakettiin, pakkasin repun aamukuudelta (erehdyin poikkeamaan töölölöisessä pubissa ja kyllähän te tiedätte miten siinä käy) ja hyppäsin auton kyytiin kohti Himosta, jossa vietetään porukalla isänpäivää.

Kuten tästä kuvasta näkyy, tunnelma on aamusta saakka ollut melko korkealla.

Mutta palatakseni aiheeseen; Sen kunniaksi, että heitimme tänään ilmoille ensimmäiset varovaiset suunnitelmat vuoden 2016 kesälomareissusta, kaivelin Instagramista viime kesän suosikkikuviani Euroopan road tripiltä. Ei uskoisi, että tuolla kiertomatkalla paloi vain yksi sulake ja kuskille kirjattiin ainoastaan yksi ylinopeussakko, sellainen parinkympin arvoinen.

Sellainen rikos kyllä sattui, että Slovenia varasti sydämeni.
[tg_small_content]

Instagram Travel Thursday

[/tg_small_content]

IGTT-tempausta vietetään kuukauden ensimmäisenä torstaina. Jaamme silloin sosiaalisen median kanaviimme reissukuvia #igtravelthursday-hashtagilla ja julkaisemme aiemmin Instagramiin postatuista kuvista jutun blogiimme. Löydät allekirjoittaneen nimimerkillä @nellahelsinki, ja mikäli et omista kyseistä sovellusta, voit käydä katselemassa kuviani tämän linkin takaa.

Osallistumisohjeet

Jaa matkakuvasi Instagramiin ja/tai Twitteriin hashtagilla #igtravelthursday. Mikäli haluat osallistua tempaukseen matkailuaiheisella blogikirjoituksella, toimi näin: 1) kirjoita matkailuun liittyvä blogiartikkeli, 2) linkkaa blogiartikkelista vähintään yhden järjestäjän sivulle (Destination Unknown, Veera Bianca, Kaukokaipuu), 3) kerro postauksen lopussa lyhyesti mikä IGTT on; voit tarvittaessa hyödyntää tätä kappaletta: “Tämä kirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka järjestävät Suomessa Destination Unknown, Veera Bianca ja Kaukokaipuu”, 5) lisää blogikirjoituksesi url alla olevaan Linky-kokoelmaan, 6) tykkää/kommentoi/jaa/inspiroidu muiden kuvista! Lisäohjeet kampanjasta Sadun blogissa.
Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center