Aloitan tämän matkan keitämällä aamukahvit bialetilla. Kauraleivän päälle voitelen levein ottein.

Huomenta! Kello soitti 06:30. Heräsin uneen, jossa seikkailin Pata Degermanin kanssa Antarktiksella. Eväinä meillä oli vain appelsiineja. Naurattaa vähän mutta ei ihme, sillä kuulinhan mieheltä monenmoisia tarinoita viime viikon aamupalatreffeillä yhdessä VisitFinlandin kanssa.

Seuraavan kerran tapasimme sirkusteltassa. Kaikki on mahdollista löytöretkeilijän kanssa.

Reppu on pakattu, ja #OutdoorsFinland-blogimatka voi alkaa. Vain matkavinkit Mikkeliin puuttuvat. Löytyisikö teiltä sellaisia? Meillä on nimittäin sunnuntaina jonkin verran omaa aikaa kiertää kaupunkia. Kirpputorit ja kuvauspaikat eritoten kiinnostavat, mutta myös hyvä kahvila kelpaisi.

#OutdoorsFinland

Instagram Travel Thursday on joka torstai vietettävä kansainvälinen matkailutorstai, johon kuka tahansa voi osallistua. Allekirjoittaneen löydät Instagramista nimimerkillä @nellahelsinki.

Jaa matkakuvasi Instagramiin ja/tai Twitteriin hashtagilla #igtravelthursday. Mikäli haluat osallistua tempaukseen matkailuaiheisella blogikirjoituksella, toimi näin: 1) kirjoita matkailuun liittyvä blogiartikkeli, 2) linkkaa blogiartikkelista vähintään yhden järjestäjän sivulle (KaukokaipuuDestination UnknownWanderslust Expert), 3) kerro postauksen lopussa lyhyesti mikä IGTT on; voit tarvittaessa hyödyntää tätä kappaletta: “Tämä kirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka järjestävät Suomessa Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert”, 5) lisää blogikirjoituksesi url alla olevaan Linky-kokoelmaan, 6) tykkää/kommentoi/jaa/inspiroidu muiden kuvista!


Matkassa mukana: VisitFinland ja Partioaitta

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center