Mitä yhteistä on Chicagolla, Miamilla, Torontolla, Australialla, Kiinalla, Hongkongilla, Indonesialla, Intialla, Japanilla, Korealla, Uudella-Seelannilla ja Vietnamilla?

Ne ovat kaikki Finnairin suoria kohteita, samoin kuin jo aiemmin vierailemani New York, Thaimaa ja Singapore. Takataskussa polttelee ihan rehellisellä työllä ansaittu avoin meno-paluu edellä mainituista kohteista johonkin. Valinnan vaikeus on ihan järkyttävä, ja olo on kuin pikkulikalla silloin aikanaan Mikro-Eineksen karkkihyllyllä, jossa pennin nallet ja kirpeät ufot pussitettiin lasisista karkkikipoista. Oi niitä aikoja.

Mutta niin – tällä kertaa tarvitsen teidän apuanne ja reissuvinkkejänne, eli mitä paikkaa suosittelisitte seuraavaksi kaukokohteeksi? Kaikkein eniten kiinnostaa luonto ja hyvä ruoka (mieluiten tietty katukeittiöstä), muusta olen valmis tinkimään. Miami on oikeastaan listalta ainoa, joka ei napostele yhtään, mutta kaikkia muita olen puntaroinut ja paljon – tuloksetta. Joten anyone?

Nyt saa sydämensä kyllyydestä toivoa, ehdottaa, perustella, puoltaa ja vastustaa.

Mihin mä lähden?

ddd

Singapore | Parkroyal on Pickering | 2013 Marina Bay Sands | Singapore | 2013

Instagram Travel Thursday | Singapore | 2013

Instagram Travel Thursday | Singapore | 2013

New York | 2013

Instagram Travel Thursday | New York

Instagram Travel Thursday | New York


Instagram Travel Thursday on joka kuun ensimmäinen torstai vietettävä kansainvälinen matkailutorstai, johon kuka tahansa voi osallistua. Voit jakaa sosiaalisen median kanaviin tai blogiisi #igtravelthursday-sanalle tägättyjä valokuvia. Minut löydät Instagramista nimimerkillä @nellahelsinki sekä @kaukokaipuu.

OSALLISTUMISOHJEET | Jaa matkakuvasi Instagramiin ja/tai Twitteriin hashtagilla #igtravelthursday. Mikäli haluat osallistua tempaukseen matkailuaiheisella blogikirjoituksella, toimi näin: 1) kirjoita matkailuun liittyvä blogiartikkeli, 2) linkkaa blogiartikkelista vähintään yhden järjestäjän sivulle (Destination Unknown, Veera Bianca, Kaukokaipuu), 3) kerro postauksen lopussa lyhyesti mikä IGTT on; voit tarvittaessa hyödyntää tätä kappaletta: “Tämä kirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka järjestävät Suomessa Destination Unknown, Veera Bianca ja Kaukokaipuu”, 5) lisää blogikirjoituksesi url alla olevaan Linky-kokoelmaan, 6) tykkää/kommentoi/jaa/inspiroidu muiden kuvista! Lisäohjeet kampanjasta Sadun blogissa.


Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center