Matkakassa

[dropcap]A[/dropcap]vaimet onneen koostuvat niinkin pienistä asioista kuten ensimmäiseen kotiin ostetusta ja samalla ensimmäisestä koskaan ostetusta joulukukasta, puhtaista ja harmaista puuvillanpellavaisista lakanoista sekä seinille ripustetuista karttavanhuksista. Seinien lisäksi myös sylissä on tilaa: Joululahjojen seasta sattui löytymään isänikin käyttämä Oppikoulun Kartasto vuodelta 1956, joka on ensimmäinen Suomessa painettu ja nimenomaan keskikouluille ja lukioille tarkoitettu karttateos. Sen sivuilla edustavat muun muassa Etelä-Rhodesia, Ranskan Länsi-Afrikka sekä aikanaan 8882 metriin yltänyt Mount Everest.

hima1

Olen metsästänyt eBaysta ja Etsystä vanhan koulun tähtikartastoa neuvostoaikaisten avaruusteemaisten propagandajulisteiden lisäksi. Tehtävä jatkuu, ja Pinterestin moodboardit pullistelevat.

hima3

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center