Pitkiä viivoja pitkin seinälle kiinnitettyä suurta kalenteria. Jokaiselle kuukaudelle jotakin.

Kevät on ollut kamalan pitkä. Siihen on mahtunut valassafari Pohjois-Norjassa, pilkkireissu Tarttoon, kalareissu Korppooseen, aurinkomatka Mallorcalle ja Menorcalle, 1 700 kilometrin liftausreissu ympäri Suomea sekä ruokamatka Tallinnaan.

Huomenna pakkaan rinkan ja painun Nuuksioon telttailemaan, viikonloppuna juoksen Kolilla Jukolan viestin, ja ensi viikolla karkaan ystävien kanssa Islantiin. Heinäkuussa heilun Pohjois-Savon mökillä ja pakkaan perhokalastusvälineet viikon narrausreissulle Itävaltaan, josta jatkamme toiseksi viikoksi Italian Dolomiiteille vaeltamaan.

Elokuussa retkeilen lisää, pyörähdän Ruotsissa ja lähden itsekseni Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon telttailemaan.


Photo-1

Syyskuu on siitä iloinen, että pääsen takaisin Bosnia ja Hertsegovinaan, joskin tällä kertaa Umoljanin upeisiin maisemiin sekä Sutjeskan kansallispuistoon. Jään samalta reissulta myös muutamaksi päiväksi Istanbuliin, sillä en vielä koskaan ole päässyt Turkissa maan lentokenttää pidemmälle.

Kaiken muun ajan aion retkeillä Helsingin saarissa sekä ympäri keskeistä Suomea Pohjois-Savon kesämökkiä tukikohtana pitäen.

Marraskuuksi paahdan Aasiaan – jonnekin Thaimaassa, Laosiin ja Malesiaan. Vietnamiin. Sinne minne nenä näyttää ja tuuli tuuli kuljettaa.


Photo-2


Yrittäjyydessä on omat riskinsä, mutta löytyy niitä etujakin: lokaatioriippumattomana työläisenä voi konttorinsa siirtää hetkeksi mihin tahansa maailmalla – ja siitä olen aivan ylettömän onnellinen.

Muistetaan uskaltaa, oli asia mikä tahansa. ♥Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center