Hei siellä ruudun toisella puolen,

yli 10 vuoden ikään ehtinyt Kaukokaipuu on turpea tarinoista, jotka sijoittuvat niin Suomeen kuin maailmalle. Matkatarinoiden lisäksi sivustolta löytyy paljon hyödyllisiä varuste- ja retkeilyvinkkejä sekä tietoa valokuvauksesta.

Nykyinen ulkoasu ei enää vanhuuttaan palvele julkaistun sisällön määrää ja sivuston hierarkiaa eli kirjastomaisuutta, minkä vuoksi blogissa suoritetaan tämän viikon ajan sivustouudistusta. Ei siis kannata ihmetellä, jos joku näyttää hetkellisesti hassulta, sillä sille on hyvä syy.

Sivustoa ei suljeta täksi aikaa, joten voit edelleen lukea blogia suhteellisen normaaliin tapaan. Linkit eivät myöskään tule muuttumaan.

Toivon, että tuleva muutos palvelee teitä entistä paremmin, sillä analytiikkaa aktiivisesti seuranneena huomaan, että teitä kiinnostavat monet sellaiset asiat, jotka ovat uponneet syvälle blogin uumeniin.

Palataan siis pian eheämmän kokonaisuuden kanssa!

Parhain terveisin,
Marinella


Lakselv

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center