Olen sanonut tämän ennenkin, mutta… Mihin tämä kaikki aika katoaa?

Olen koko ajan varmempi siitä, että unelmiaan pitää tavoitella nyt, valintoja pitää tehdä nyt, kokemuksia pitää kerätä nyt ja elää pitää nyt. Suoraan sanottuna, en pelkää mitään niin paljon kuin tylsää elämää. Sitä, että jonain päivänä herään ja totean: “Olisinpa..”

Ei. Elämä on elämistä varten, ja sanokoot kuka mitä tahansa, minä haluan nauttia jokaisesta päivästä niin paljon kuin voin. Se ei tarvitse suuria seikkailuja tai matkoja maailmalle vaan niitä asioita, joista itse tulee onnelliseksi. Tuntuu, että me liian usein joustamme toisten takia, emmekä pidä tarpeeksi huolta omasta hyvinvoinnistamme tai unelmistamme.

En tällä hetkellä keksi mitään parempaa, kuin asua tien päällä ja vaihtaa maisemaa, kun siltä tuntuu.

Mutta asiaan: Oletko sinä suorituskone vai vuoristomaisemien fiilistelijä? Liittoudutko polulla toisten kulkijoiden kanssa vai jatkatko matkaasi mieluiten yksin? Oletko kuullut valitusharjoituksesta? Entä millainen on täydellinen vaelluskumppani?

Ajatella, että Evan ja allekirjoittaneen 27. Eräloki-jakso on julkaistu. Huh! Päivän jaksossa puhutaan muun muassa siitä, onko retkellä parasta yksin vai seurassa. Ja: Retkiseuraa voi löytää monesta paikasta, nyt myös meidän Erälokin kautta! Me nimittäin haluamme, että kaikille innokkaille löytyy kaveri, joten klikkaa itsesi meidän Instaan ja postaa Erälokin viimeisimmän kuvan alle omat toiveet retkiseurasta ja siitä, millaisille retkille haluaisit! Yhteistähän teillä on jo kiinnostus retkeilyyn ja se, että nauratte meidän vitseille.

Sehän tarkoittaa, että myös meidän kanssa voi tulla retkelle!

Löydät meidät iTunesista, aCastista, SoundCloudista ja Twitteristä sekä Instagramista.
Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center