Tubessa ollaan! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jos et vielä ole tilannut Kaukokaipuun kanavaa, se onnistuu tämän linkin kautta.

🎥 Vajaan puolen tunnin mittainen vaelluslyhäri on leikkuupöydällä ja valmistuu vauhdikkaasti. Seuraavana on sitten vuorossa pakkausvideo, jossa käyn läpi Nepalin vaellukselle tarvitut ja käytetyt varusteet – myös sen, mitä ei todellakaan kannata pakata mukaan.

🍿🎫 Ja arvatkaa mitä! Minulla on myös mahdollisuus esittää filmi (ehkäpä muutaman muun vastaavan julkaisun kera?) 25 hengelle Helsingin keskustassa. Mikäli tällainen priva-leffailtama lähitulevaisuudessa kiinnostaa, pistä myös Instagram seurantaan, sillä ilmoittautumislinkki julkaistaan sinne. Jännää!

Tässä vielä esimakua tulevasta. Osa teistä saattoikin bongata sen jo muista some-kanavistani.


[tg_youtube width=”800″ height=”800″ video_id=”v6rHf8E79Jk”]

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center