Mistä halvat äkkilähdöt? Katso kaikki matkantarjoajat listattuna!

Mistä löytyvät edulliset äkkilähdöt etelään? Milloin äkkilähdöt ovat halvimmillaan? Lue KAUKOKAIPUUn vinkit!

Edullisten lentojen etsiminen voi olla työn takana, kun hakukoneita ja matkantarjoajia on paljon. Tälle sivulle on kerätty vinkkejä siihen, miten löydät parhaat äkkilähdöt etkä maksa niistä liikaa.

Äkkilähdöt eri matkantarjoajilta

 

Etsi äkkilähtöjä incognito-ikkunan kautta

 

Etsi lentoja incognito-ikkunan kautta

Omatoimisesti matkojaan netistä varaavat kuluttajat ovat jo pidempään ihmetelleet, miten lento- ja hotellihinnat ehtivät aina kallistua juuri ennen varauksen tekemistä. Hintojen nousu ei aina ole todellista, vaan perustuu nettiselaimesi automaattisesti tallentamiin cookieihin ja välimuistitietoihin. (Lue Iltalehden juttu Kallistuiko lomalentosi?)

Tarkkamarkka.comissa kirjoitetetaan: ”Internet-matkatoimistoilta saa aina halvemman hinnan, jos sivustolle siirtyy hintavertailusivuston kautta.”

Näin etsit äkkilöhtäjä incognitolla: Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä. Klikkaa alasvetovalikosta ”Uusi incognito-ikkuna” (teksti voi vaihdella selaimesta riippuen ja sitä voidaan kutsua myös salatuksi sivuksi). Siirryt tämän jälkeen suojattuun selainnäkymään, joka ei muista hakujasi ja myös sen vuoksi äkkilähtöjen hinnat ovat edullisemmat!

Hyvä tietää: Lähes jokaisen matkanjärjestäjän sivustolta löytyy yleensä oma äkkilähtöosio, mutta löytyy netistä ihan tähän tarkoitukseen rakennettuja hakukoneitakin, kuten vaikkapa Rantapallon ja Momondon lentohakukoneet.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Milloin äkkilähdöt ovat halvimmillaan?

Halpoja äkkilähtöjä löytää yleensä silloin, kun kohteeseen on myyty ennakoitua vähemmän matkoja.

1. Mihin äkkilähtöjä on tarjolla?

Yleensä edullisimmat hinnat kohdistuvat kaikista suosituimpiin kohteisiin, kuten Kreikkaan, Espanjaan, Kroatiaan ja myös Thaimaahan. Lisäksi usein on tarjolla halpoja lentoja myös Euroopan kohteisiin.