Kotimaanmatkailu

Mistä löytyvät Suomen parhaat autoreitit?

Road trip Suomessa? Kyllä! Suomen parhaat nähtävyydet tarjoavat monenlaisia kohteita niin pariskunnille, perheille kuin seikkailijoillekin – nappaa tästä parhaat kohdevinkit seuraavalle automatkallesi ympäri Suomea!

Aulangonjärven kierros / Sibeliuksen metsä

Automatkat Pohjoiseen

La Vida Loca 2.0 -matkablogin Sari matkaili miehensä kanssa Porvoosta Lapin kautta Pohjois-Norjaan ja aina Lofooteille saakka. Kilometrejä kertyi lähes 6000, matkapäiviä 22 (joista pariskunta vietti 3 päivää Huippuvuorilla. Löydät Sarin matkapäiväkirjat tämän linkin takaa.

Pää pilvissä -blogin Maarit taas jakoi Nelostien road trip -vinkit Rovaniemeltä Nuorgamiin. Live now – dream later -blogin Saana sen sijaan valitsi reittinsä länsirannikon läpi pohjoiseen.

Entä onnistuiko Maisemaonnelinen-blogin Johanna hullussa haasteessaan “neljässä päivässä Jäämeren rannalle ja takaisin?” Lue juttu täältä!

Inspired by Karttakeskus

Mistä löytyvät Suomen parhaat autoretit ja Suomen tiekartat, kauneimmat luontokohteet ja parhaat levähdyspaikat?

Karttakeskuksen kustantamassa teoksessa Automatkailijan Suomi esitellään 17 upeaa matkailureittiä, vähemmän tunnettuja helmiä sekä uusina reitteinä Ahvenanmaa ja Sininen tie. Mukaan mahtuu monia nähtävyyksiä sekä majoitus- ja myymäläkohteita seliteteksteineen ja yhteystietoineen – vinkkejä on kaiken kaikkiaan yli 3000! Mikäli mielit automatkalle Suomessa, käy kotiuttamassa opus Suomalaisesta kirjakaupasta, Lehtipisteeltä tai tilaa kotiin suoraan Karttakaupasta. Vahva suositus, tämä on nimittäin käytössä myös itsellä! Pääset kurkkaamaan kirjan lukunäytettä täällä.

Tämän Automatkailijan Suomi -teoksen nimeä kantavan kokoelmasivun tarkoituksena on tarjota tietoa ja vinkkejä Suomen road trip -reiteistä sekä niiden varrelta löytyvistä nähtävyyksistä, palveluista ja luontokuvauskohteista. Nostan sivulle mielelläni myös muiden automatkailijoiden vinkkejä, joten mikäli sinulta löytyy artikkeli tai useampi, lähetä linkki tiedokseni: marinella@kaukokaipuumatkablogi.net. Nostan sopivimmat jutut mukaan tämän sivun tietoihin.

Parhain terveisin,
Marinella