“My expectations are sky low, because I’m standing on a mountaintop. ”

Pakkasin laukun vasta aamulla, sillä edellisen illan kekkerit olivat jatkuneet vahingossa aamuneljään. Yöbussissa – tai aamubussissa – koetin tehdä mielessäni listaa mitä reissulle tarvitsen, sillä perillä odotti leuto Suomen kesä, mutta eihän siitä mitään tullut. Enemmän kiinnostivat ohi vilisevät maisemat ja kuulokkeista pauhaava musiikki.

Nukuin muutaman tunnin, pakkasin kamat sinnepäin ja perillä totesin, että olisin voinut ottaa mukaani yhden lämpimämmän paidan lisää. Lennolla en päässyt torkkumaan, sillä vieressä istui kaksi rempseää naista, ja tilasimme jokainen kaksi pientä pulloa punaviintä. Lomalla kun tavallaan oltiin. Vaikka työltä tämä kirjoittaminen ja aamusta iltaan kohteissa kiertäminen tuntuukin. Ei sillä, ettenkö silti sitä rakastaisi.


Northern Cyprys | 2013

Northern Cyprys | 2013

Northern Cyprys | 2013


Ensimmäinen ilta meni nukkuessa aivan naurettavan suuressa ja ihanassa sängyssä, jonne olisi mahtunut minun lisäkseni vähintään neljä. Nukuin kuin tukki, ja paksuista yöunista huolimatta olin siltikin koko reissun hieman hajamielinen, kulkien tyytyväisenä muiden perässä, keskittyen lähinnä punehtuviin appelsiineihin ja Kyrenian vuoristomaisemiin.

Ja kahvikupposeen, joka oli niin paksua ja tummaa, ja makeaa, etten arvannut tilata toista mutta suolaiset pähkinät kyllä maistuivat.


Northern Cyprys | 2013

Northern Cyprys | 2013

Northern Cyprys | 2013

Northern Cyprys | 2013

Northern Cyprys | 2013

Northern Cyprys | 2013

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center