Tervetuloa #virtuaalivapun Kalakasku-liveen!

Tervetuloa viettämäään ja tekemään maailman parasta #virtuaalivappua!

Vaikka puistokekkerit, piknikit ja yleisökokoontumiset on kielletty, vappua ei ole peruttu. Päinvastoin tarjolla on aivan älyttömän paljon ohjelmanumeroita, konsertteja sekä puheita, joita pääsee seuraamaan omalta kotisohvalta! Helsingin Sanomat julkaisi mainion koosteen kaikista live-tapahtumista, joita tulevan viikonlopun aikana vietetään. Näitä ovat muun muassa We Love Helsingin Vappu Lockdown Food Festival, jonka ohjelmistoon pääset tutustumaan täällä.

Sisäministeriö ja poliisi ovat käynnistäneet #virtuaalivappu-kampanjan, joka kannustaa ihmisiä viettämään vappua perinteistä poiketen verkossa ja kokoontumisrajoituksia noudattaen. Yhteistyössä vaikuttajamarkkinointiyritys PING Helsingin kanssa toteutettava Virtuaalivappu.fi-ohjelma on täynnä monenalaisia live-lähetyksiä, joista yksi on tietenkin KALASTUSTEEMAINEN!

Siispä tervetuloa seuraamaan Kalavaleita ja kalakaskuja -livelähetystä Instagram-tililleni huomenna 1.5. klo 19:00! Jutellaan kalastuksesta sekä suurista saaliista ja pienistä saaliista, eritoten siitä valtavasta saaliista, joka pääsi karkuun. Nostan halukkaita mukaan keskusteluun, eli mikäli haluat kertoa oman kalajuttusi tai kysyä kalastuksesta, voit pyytää liittyä mukaan lähetykseen.

Joten, kuullaan huomenna! Minä lähden tästä rautuja savustamaan ja saatanpa tehdä lyhyen liven siitäkin.. Siispä tervetuloa seuraamaan Harvian huminaa IG-tililleni tänään perjantaina noin iltaseitsemän jälkeen Suomen aikaa.

 

Marinella "Monni" Himari