Vieraana valokuvaspodcastissa

Ystäväni Esa ja Kimmo Valokuvauspodcastista vierailivat luonani torstaista eilisaamuun. Heidän silmiensä kautta minulle konkretisoitui jotain, mitä en ole vielä täällä asuessani osannut sisäistää.

Siitä asti kun muutin tänne, minusta on tuntunut, että olen täällä vain pitkällä lomalla. Vasta ensimmäisten vieraiden saavuttua luoksemme, kotiimme, olen tajunnut, että minä ihan oikeasti asun täällä.

Saattaa kuulostaa pöhköltä, mutta niin se nyt vain on. Unelmien konkretisoituminen ja niiden totetumisen sisäistäminen on aina yhtä absurdia, ja aion leijua tässä onnellisuuden tilassa niin kauan kuin pystyn – toivottavasti loppuelämän.

Siispä iso kiitos Esalle ja Kimmolle, jotka ajoivat koko matkan tänne pohjolan perälle valokuvaamaan kanssani ja tuottamaan uuden jakson Valokuvauspodcastiinsa. Pääset kuuntelemaan jakson täältä, minkä lisäksi löydät ääninauhan myös Spotifysta, SoundCloudista ja useista muista podcast-sovelluksista.

Suosittelen laittamaan podin seurantaan ja kuuntelemaan myös aiemmat jaksot, joissa ovat vierailleen muuun muassa mielipuolisen upeista tähtikuvistaan tunnettu Olli Sorvari sekä tunnelmallisia hääkuvia ja arktista luontoa taltioiva Ömer Acar.

Keitä vaikka ekstra-kuppi kahvia, ja anna poikien viedä sinut valokuvauksen mahtavaan maailmaan. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

 

Lakselv

Lakselv

Lakselv

Lakselv

Lakselv