Earth Hour, sehän sujui hienosti: nukahdin yhdeksältä herätäkseni näin sunnuntaina aamukuudelta.

Sitä se jetlag teettää. On ihanaa olla kotona, sillä kuten olette sosiaalisen median kanavistani saattaneet päätellä, oli Nepalin reissu aikamoinen. Mieletön ja mielipuolinen. Sellainen, että haluan vain hetken olla paikoillani ja hengittää.

Pystyn myös kerrankin rohkeasti ja rinta rottingilla jälkiviisastelemaan, notta olipahan hyvä idea hankkia se gopro. Muistikortille tallentui nimittäin lähes kolmen tunnin verran iloa, itkua ja hampaidenkiristelyä, niitä upeita maisemia unohtamatta. Materiaali on nostettu leikkauspöydälle, mikä tarkoittaa sitä, että pääsette lähiaikoina katselemaan ensimmäistä reissudokumenttiani.

Muutama muukin ilouutinen löytyy jaettavaksi: Juuri ennen katoamistani kuuluvuuksien tavoittamattomiin Himalajan vuoristoon sain sähköpostin, jossa teidän kerrottiin äänestäneen minut mukaan Inspirational Blog Awardsin vuoden Tarinankertojan shortlistalle. Äänestys on vielä auki ja tällä kertaa riittää, kun klikkaa ”äänestä”-painiketta; ei nimiä, ei yhteystietoja tai muuten vaan ärsyttävää lomaketta. Kannattaa siis käydä nakkaamassa äänensä omalle suosikilleen, sillä hienoja kategorioita ja upeita ehdokkaita on monia.

Tämä huomionosoitus on minulle voitto itsessään – viis siitä, kuka voittaa. Kiitos. ♥

Toinen upea uutinen kajahti korvanappiini, kun Lanttimatkojen Antti lähetti screenshotin Applen podcast-kaupasta: Eräloki on nostettu ”Uutta ja huomionarvoista” -osion featuroitujen podcastien joukkoon BBC:n ja The Ulkopolitistin rinnalle. Toistan: Meidän pikkuinen Eräloki on noteerattu iTunesin puolesta! En kestä. ♥


Untitled       Untitled


Riemu jatkuu: Järjestämme Erälokin tiimoilta yhdessä Evan kanssa mimmiretkeilyaiheisen päivän puheenvuoroineen ja telttailuineen Nuuksiossa tulevan kesän aikana, joten mikäli haluat lähteä oppimaan aiheesta ja kokeilemaan maastossa nukkumista, pistä kanavat seurantaan. Löydät Erälokin iTunesista, aCastista, SoundCloudista sekä Twitteristä ja Instagramista. Vaikka tapahtuman teemana onkin mimmiretkeily, ovat miehet tottakai tervetulleita mukaan tapahtumaan ja yön yli -retkelle.

Mikäli luontokuvaus kiinnostaa, niin Suomiretki järjestää yhdessä Sigman ja Haltian kanssa luontokuvausretken, jonka aikana pääsette testaamaan Sigman laadukkaita objektiiveja. Osallistumismäärä tälle retkelle tulee olemaan rajattu, joten kannattaa seurailla sekä minun että Suomiretken Instaa tulevan kuvausretken ajankohdasta.

Tällaista aiheita tähän viikonloppuun. Palataan pian jutulla Punaisenhiekan autiotuvasta, sen jälkeen alan purkamaan Nepalin vaellusta ja leikkaamaan vaellusvideota.

Mukavaa sunnuntaita!Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center