Tervetuloa uudelle verkkokurssille!

Moni tätä sivustoa seurannut tietää, että julkaisin omakustanteeni Erältä, eräistä keväällä 2020. Toinen kirjani Vaella, kalasta, rakasta syntyi yhteistyössä ja kustannussopimuksella SKS Kirjojen kanssa.

Vaikka on ollut todella hienoa päästä kirjoittamaan kirja myös kustannussopimuksella, omakustanteet ovat lähinnä sydäntä. Silloin teoksen voi tehdä täysin oman näköisekseen, ilman kompromisseja.

Omakustanne on ollut menestys, ja olen tienannut sillä jo yli 30k euroa. Ja nyt, kun kolmas kirjani etenee maltillisesti, minulla on ollut viimein aikaa rakentaa omakustanteen julkaisemista käsittelevä verkkokurssi. Ja olenkin siitä aivan äärimmäisen ylpeä!

Tätä linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan kurssin sisällöstä enemmän, mutta voin jo tässä todeta, että olen tyhjentänyt siihen koko pajatson: kerron kaiken, mitä sinun tulee tietää, kun harkitset ja haluat julkaista omakustanteen.

Kirjoittaminen.fi-sivustolle (joka on perustamani) julkaisemani blogiartikkeli avaa ajatuksia muun muassa seuraavien kysymysten takaa: Miksi omakustanne? Mikä ero kirjailijan ja indie-kirjailijan palkassa on? Entä mitkä ovat omakustanteet lyömättömät edut? Ja miten sinä voit yltää samaan onnistumisprosenttiin kuin minäkin!

 

 

Haaveilijasta indie-kirjailijaksi

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi verkkokurssille! Uskon, että näiden ohjeiden ja vinkkien avulla myös sinä voit julkaista menestyksellisesti oman kirjan, joka myös myy.

Ja mikäli haluat petrata kirjoittamistaitojasi etenkin luonnon kauniissa kuvailussa, kurkkaa ihmeessä meneillään oleva Vuodenkierto-kurssi. Vuodenkierto-kurssilaiset saavat kuukausittain erilaisia kirjoitusharjoituksia, minkä lisäksi toimitan heille luovan tekstin tueksi myös omat luontosanastoni, joita olen kerännyt ja täydentänyt usean vuoden ajan.

Vuodenkierto-kurssilaisilla on myös mahdollisuus päästä julkaisemaan tekstejään Suomen suosituimpaan retkeilymediaan eli tietenkin Retkipaikkaan!

Näillä puheilla haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi molemmille kursseille!

Tutustu ja ilmoittaudu:

 

Pohjoisin terveisin,
Monni