“We came all this way to explore the moon, and the most important thing is that we discovered the earth.”

— William Anders, Apollo Astronaut


Muutama viikko sitten vietetyn EARTH HOURIN iltana kutsuin ystäviä kylään syömään, juomaan ja nauramaan kynttilän valossa. Puhelimet saivat jäädä, eikä niitä räpelletty koko iltana – ei tarvinnut. Valotkin tuntui turhalta laittaa päälle, joten sähköttömän tunnin tultua täyteen jatkoimme tunnelmointia pienten tulisydänten loisteessa.

Nyt haluan toivottaa hyvää Kansainvälistä Äiti Maan päivän iltaa.

YK:n yleiskokous on nimittäin julistanut huhtikuun 22. päivän Kansainväliseksi Äiti Maan päiväksi, jotta muistaisimme elää arjessamme harmoniassa luonnon kanssa, ja jotta niin nykyisillä kuin myös tulevilla sukupolvilla olisi oikeudenmukainen mahdollisuus elää tasapainoista elämää maapallollamme.HÖGBERGET


Mitkä kuvat sopisivatkaan tämän jutun kuvitukseksi paremmin, kuin muutaman vuoden takaiset otokset Högbergetin luolasta, jonka tiedetään syntyneen viimeisimmän jääkauden aikana, kun jäätikön alaiset sulamisvedet kuluttivat huimalla paineella graniittikallioon kuusimetrisen hiidenkirnun.

Luonnon oman taidonnäytteen, joka on kuin Äiti Maan kohtu.


HÖGBERGET

HÖGBERGET

HÖGBERGET


Muistetaan aina, mistä olemme lähtöisin. Pidetään luonnosta huolta.Mitä maksaa kuukauden road trip Euroopassa?

Budjettiin »
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Privacy Preference Center