Nordic Bloggers’ Experiencen jälkeinen onni, väsymys, ikävä ja kiitollisuus.

Näitä yhdeksää päivää on vaikea pukea sanoiksi, sillä kuvat ja videot tekevät sen paljon minua paremmin. Sen vuoksi ja ennen omia ajatuksiani haluan jakaa uunituoreen Nordic Bloggers’ Experience -videon, joka kiteyttää Ahvenanmaalle, Ruotsiin, Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Porvooseen, Enontekiölle, Inari-Saariselälle ja Rovaniemelle kohdistuneet blogimatkat täynnä iloa, naurua, yhdessäoloa ja uusia kokemuksia.

Olen melko varma, että tämä jos mikä on yksi parhaimpia tapoja markkinoida Suomea upeana ja monipuolisena matkailukohteena tuolla maailmalla. Vai mitä tuumaatte?

Tänä vuonna sain kunnian toimia NBE:n video- ja valokuvatiimin vetäjänä – ja sama duuni jatkuu myös 2016, sillä Suomen suurin matkabloggaajien tapahtuma saa jatkoa ensi vuonna! Meillä oli aivan uskomattoman hieno, lahjakas ja innokas kuvaustiimi, jonka ikuistamasta materiaalista tämän kyseisen videon olen koostanutkin.

NBE:n viralliseen videotiimiin kuuluivat allekirjoittaneen lisäksi: Inma, A world to travel / Becki, Borders of Adventure / Tawny & Clark, Captain and Clark / Marcela, Fotostrasse / Sabina, Girl vs. Globe / Peter, Travel Unmasked / Alex & Mark, Vagabrothers / Martijn, we12travel

Suuri kiitos myös Matkamessuille, joka on mahdollistanut näin upean tapahtuman jo toistamiseen.

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center