Nordic Bloggers’ Experiencen jälkeinen onni, väsymys, ikävä ja kiitollisuus.

Näitä yhdeksää päivää on vaikea pukea sanoiksi, sillä kuvat ja videot tekevät sen paljon minua paremmin. Sen vuoksi ja ennen omia ajatuksiani haluan jakaa uunituoreen Nordic Bloggers’ Experience -videon, joka kiteyttää Ahvenanmaalle, Ruotsiin, Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Porvooseen, Enontekiölle, Inari-Saariselälle ja Rovaniemelle kohdistuneet blogimatkat täynnä iloa, naurua, yhdessäoloa ja uusia kokemuksia.

Olen melko varma, että tämä jos mikä on yksi parhaimpia tapoja markkinoida Suomea upeana ja monipuolisena matkailukohteena tuolla maailmalla. Vai mitä tuumaatte?

Tänä vuonna sain kunnian toimia NBE:n video- ja valokuvatiimin vetäjänä – ja sama duuni jatkuu myös 2016, sillä Suomen suurin matkabloggaajien tapahtuma saa jatkoa ensi vuonna! Meillä oli aivan uskomattoman hieno, lahjakas ja innokas kuvaustiimi, jonka ikuistamasta materiaalista tämän kyseisen videon olen koostanutkin.

NBE:n viralliseen videotiimiin kuuluivat allekirjoittaneen lisäksi: Inma, A world to travel / Becki, Borders of Adventure / Tawny & Clark, Captain and Clark / Marcela, Fotostrasse / Sabina, Girl vs. Globe / Peter, Travel Unmasked / Alex & Mark, Vagabrothers / Martijn, we12travel

Suuri kiitos myös Matkamessuille, joka on mahdollistanut näin upean tapahtuman jo toistamiseen.

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center