Bosnian, Ahvenanmaan sekä tulevien Kreikan, Kiinan ja Venäjän reissujen lisäksi olen totta kai mahduttanut retkikalenteriin myös suosikkejani kotimaankohteita.

Lähdemme huomenna ystäväni Evan kanssa Helvetinjärven kansallispuistoon, ja heinäkuun lopulla ajattelin siirtää etätoimistoni muutamaksi päiväksi Pohjois-Savon mökille, jotta ehdin tutustumaan myös Etelä-Konneveden kansallispuistoon. Hossaan on ihan pakko päästä, samoin Repovedelle paikan sijaitsessa aivan ystävien kesämökin läheisyydessä.


Paratiisikuru

“Jos Saariselän erämaa-alueen lumossa kulkee kuin kauniissa kansansadussa konsanaan, ei Paratiisikurua meinaa uskoa todeksikaan. Tämä kukkien ja perhosten pilkuttama piilopaikka on jokaisen erämaankävijän lusikkalistalla.”

Palasin myös hetkeksi viime kevään muistelmiin Saariselän upeasta Paratiisikurusta, josta julkaisin artikkelin Retkipaikkaan. Pääsette lukemaan sen täältä. Myös syksyinen ruskaretki Lappiin kiinnostaisi, joten taidankin tästä siirtyä paperikalenterin ääreen miettimään sopivaa viikonloppua.

Oletteko te käyneet tai suunnittelemassa retkiä Suomen kansallispuistoihin?


Paratiisikuru

Paratiisikuru

Paratiisikuru

Paratiisikuru

SokostiChallenge-102

SokostiChallenge-99

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center