”If you can dream it, you can do it.”

— Walt Disney


Muistatteko, kun kaksi vuotta sitten lainasin PING Helsinki -kirjoituksissani WALT DISNEYTÄ?

Kolmas kerta toden sanoi, kuten kai aina, sillä tapahtuma oli kasvanut maailmanluokan mittaiseksi bisnes festariksi mielettömine puitteineen ja esiintyjineen – tuttuine ja uusine kohtaamisineen.

Yllätyksineen!


PING Helsinki | Janita Autio

PING Helsinki | Janita Autio
Kuvat Janita Autio


Aiempien vuosien järjestysvastuun sijaan osallistuin tapahtumaan ensimmäistä kertaa PING Helsinki Ambassadorina ja sisällöntuottajana eli Content Guruna. Se tuntui samaan aikaan vapauttavalta, huumaavalta ja aivan uskomattoman ihanalta: nähdä nyt tuo räiskyvä kolmikko sekä muu taustatiimi hostaamassa tällaisia kuusisataahenkisiä bileitä, jotka pursuavat intohimoa, inspiraatiota ja innostusta.

Ja sitten siinä samassa hengenvedossa tuntuu aivan mahdottomalta saada yhtäkään järkevää ajatusta tähän kirjoitukseen, sillä yksikään aloittamani virke ei tunnu riittävältä.

Mutta minusta se kertoo vain yhdestä asiasta:

kolmen naisen yhteisestä unelmasta, joka kaikessa mielettömyydessään ja pinkkeydessään vain yksinkertaisesti mykistää kaltaiseni untuvikon.

Katsokaa nyt vaikka näitä kuvia!


PING Helsinki | Rabbit Visuals

PING Helsinki | Rabbit Visuals

PING Helsinki | Rabbit Visuals

Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.

— Pele


PING Helsinki | Rabbit Visuals


Julkaisin Instagram Storiesissa muistiinpanojani, jotka haluan jakaa nyt myös teille, sillä uskon että myös te voitte saada näistä yhtä paljon iloa ja hyötyä kuin minäkin koin saaneeni oman tekemiseni tueksi.

Opin konkreettisia vinkkejä, kuinka tulla paremmaksi kirjoittajaksi: 1) ota kirjoittaminen osaksi arkea; kirjoittaminen on päätös, 2) hyväksy, että kirjoittaminen vie aikaa, 3) usko, että oma maailmasi on kiinnostava, 4) ei ole vääriä aiheita, 5) pura mestariteos ja rakenna omasi sekä 5) jätä tilaa tulkinnalle, sillä 5) jokainen lukija lukee tekstistä itseään.


PING Helsinki Marinella Himari

PING Helsinki Marinella Himari

— Opin, että pitää osata päästää irti.

— Ymmärsin paremmin, että kaikki – kaikki! – mitä ja mihin tahansa julkaiset, vaikuttaa mielikuvaan sinusta.

— Innostuin siitä, ettei aina tarvitse tietää – voi hyvin käyttää aikaa miettimiseen ja ihmettelyyn.

— Opin armollisuutta kirjoittamista kohtaan, sillä kaiken ei aina tarvitse luistaa – tämänkään jutun.

— Hymyilin, kun päästiin aiheista rohkeuteen: jos ei koita, ei voita.


PING Helsinki | Rabbit Visuals

PING Helsinki | Rabbit Visuals

PING Helsinki | Rabbit Visuals

PING Helsinki | Rabbit Visuals

PING Helsinki | Rabbit Visuals

ping-helsinki-copy-rabbit-visuals


Minulle se kaikkein isoin ja ihanin juttu – ja se alun yllätys! – taisi kuitenkin olla kuinka yhden naisen unelmasta alkanut #suomiretki-tempaus palkittiin Vuoden valinnat -gaalassa I’ve found my sweet spot -tunnustuksella. Menin koko hommasta niin hämilleni, etten yhtään muista, mitkä ne kriteerit edes olivat.

Ilokseni voin kertoa, että myös Retkipaikka nappasi Creative as hell -plaakaatin case Paavolan Tammesta. Koska Antti oli jo ehtinyt lähteä paikalta, kävin hakemassa palkinnon hänen puolestaan.

Ihan hurjasti onnea myös kaikille muille palkituille!

KIITOS. ♥

En tiedä voiko kukaan ymmärtää, miten isolta tämä huomionosoitus minusta tuntuu, onhan sen aiheena minulle niin rakas Suomen luonto – metsät, kalliot, tunturit, veden ja niiden rannat, joista te olette jakaneet Instagramissa jo yli 83 000 #suomiretki-kuvaa. Se on ihan järjetön määrä, ja sen vuoksi tämä palkinto on ennen kaikkea kaikille teille!

Kiitos, kun olette osa unelmaprojektiani. Voisinpa joskus näyttää, kuinka paljon teitä ja retkiänne arvostan!


PING Helsinki | Rabbit Visuals


Kuvat Rabbit Visuals, alempi Maarit Helenan ja viimeisin tuuletuskuva Eino Nurmiston.


PING Helsinki Maarit Hirvonen

ping-helsinki-2017-eino-nurmisto-10

Kiitos, kun tuet sivuston toimintaa

Kun hankit retkeilyvarusteita ja kirjoja boldattujen sinisten linkkien ja painikkeiden kautta, minä saan pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, kun tuet KAUKOKAIPUUn toimintaa ja mahdollistat lukukokemuksen ilman mainosbannereita.

Privacy Preference Center