If you can dream it, you can do it.
~ Walt Disney

Tuntuu uskomattomalta.

Viime keväänä alkoi sellainen projekti, joka oli oikeastaan ihan pähkähullu. Ei liian suuri pala kakkua vaan koko kakku. Projektin onnistumisesta ei ollut mitään tietoa, ja aika usein mietittiin, että onko koko hommassa mitään järkeä.

Silti jokin poltteli meitä neljää niin, että päätöntä projektia oli pakko jatkaa. Oli sellainen fiilis, että me pystytään tähän. Oli luottoa siihen, mitä ei vielä ollut olemassa muuten kuin nelikon korvien välissä. Ja siinä sitä vasta kysyttiinkin uskoa ja luottoa sekä itseen että ryhmän muihin jäseniin. Siinä koeteltiin omaa luontoa.

Välillä meidän nelikko istui Kontoretissa, välillä Helsingin kahviloissa ja kerran iltaristeilynkin kyydissä kohti Tallinnaa. Lasillinen kuohuvaa sai idean tuntumaan Suomen parhaalta, ja seuraavassa kokouksessa taas vähän pelotti. Pelotti, että mihin sitä on ryhtymässä, mitä sitä on tekemässä ja mihin sitä aikaansa tälläkin hetkellä kuluttaa.

Ollaan tehty ihan helvetisti töitä. Ollaan käytetty järjetön määrä tunteja, tsempattu toisiamme ja uskoteltu meistä vuoroin sille, jota meinaa jännittää eniten, että tässä me kolme ollaan sun kanssa. Sä et tee tätä yksin vaan me tehdään tätä yhdessä. Ollaan vähän niin kuin somen muskettisoturit – yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta.

Ja sitten kaiken sen uurastuksen jälkeen käy yhtenä aamuna niin, kuten Aku kirjoitti. Mömmö julkaisi tapahtumasta kokonaisen artikkelin omilla verkkosivuillaan, ja aihe pääsi myös heidän uutiskirjeensä paraatipaikalle.

“– Ja sitten se on sellaista, että yksi aamu herää, pistää discon soimaan, avaa internetin ja tajuaa, että, goddammit, hommat etenee ja mulla on ihan mahtavia ihmisiä ympärillä, joiden kanssa saan näitä juttuja tehdä. Tästä tulee mahtavaa.” – Aku Varamäki

PING Helsinki

Ping Helsinki 27.3.2015 | Eckerö Line, Finlandia-laiva

Meidän yhteinen unelma toteutuu 27.3.2015, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä PING Helsinki kerää sosiaalisen median sisälläntuottajat eli bloggaajat, instagrammaajat ja tubettajat sekä yhteistyöyritykset saman katon alle Eckerö Linen uudistetulla Finlandia-laivalla.

PING Helsinki kokoaa sosiaalisen median sisällöistä kiinnostuneet ihmiset ja yritykset yhteisille festareille, joiden tavoitteena on viedä koko toimialaa eteenpäin tarjoamalla mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä. Tapahtuma koostuu mieleenpainuvista key note -puheenvuoroista, elämyksellisistä workshopeista ja mahdollisuuksista kivoihin kohtaamisiin kollegoiden, yritysten ja uusien tekijöiden kesken.

Hakulomake avataan pian, joten mikäli tapahtuma kiinnostaa, korvamerkkaa meidän Facebook-sivut ja kuulet uutisista ensimmäisten joukossa. Tapahtuman tuottavat kohtaamistoimisto Innastus, sosiaalisen median strateginen kumppani Enthusiast, Tmi Laulain sekä Kaukokaipuu-blogin Marinella Ruusunen. Sisällöllisinä kumppaneina toimivat Kauas Creative ja KLOK.

Tykkäätkö? Pistä tviitti matkaan! [inlinetweet prefix=”” tweeter=”” suffix=””]”If you can dream it, you can do it” Sosiaalisen median sisällöntuottajien festareita vietetään 27.3.15. Tuu mukaan: pinghelsinki.fi[/inlinetweet]

PING Helsinki – People Interest Networks Gathering

PING Helsinki

Erältä, eräistä - Marinella
1. painos

Tilaa Erältä, eräistä

Sivumäärä: 198
Julkaistu: 27.3.2020
ISBN: 978-952-94-2956-1
Kirja: Kovakantinen, sidottu
Koko: 240 mm x 210mm
Hinta: 29 €, sisältää postituskulut Suomessa

Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: 10% kirjan myyntivoitosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien suojeluun.


Osta
Vaellus ja retkeily

Retkeilyoppaatja varustevinkit

Kaukokaipuun retkeilyoppaista löydät kaiken tärkeän ja oleellisen tiedon onnistuneen retken suunnitteluun: Millainen teltta sopii minulle? Millainen retkikeitin kannattaa hankkia? Mitä ruokaa kannattaa varata viikon vaellukselle? Mitkä ovat parhaat talviretkivarusteet? Entä mistä löytää parhaat retkeilykohteet ja rauhalliset retkeilyreitit?

Valokuvausvinkit ja objektiivisuositukset

Valokuvausvinkkeihin

Privacy Preference Center